harmonikarska_tekmovanja_png_1Ne spreglejte tradicionalno harmonikarsko tekmovanje za pokal Štivana v diatonični harmoniki. Drevesnica Štivan vas vabi na 12. tekmovanje harmonikarjev za pokal Štivana dne 23. oktobra 2016. Prijave bodo potekale tudi na dan tekmovanja. Izpolnjene prijavnice lahko pošljete po pošti na naslov: Drevesnica Štivan d.o.o., Matenja vas, 6258 Prestranek ali na elektronski naslov: drevesnica.stivan@siol.net. Tekmovanje se bo odvijalo v vsakem vremenu v pokritem šotoru in v okviru Štivanskega sejma, ki bo potekal 22 in 23. oktobra.

V času Štivanskega sejma bo na voljo pester program prireditve in tudi kmečka tržnica z degustacijo in prodajo domačih izdelkov kot je vino, oljčno olje, med in ostale domače dobrote. Odvijale se bodo tudi razstave sadja, lončnic, krizantem, razstava o pogozdovanju Krasa od 1850 leta naprej, pa predstavitev posestva Grad Prestranek, razstava sadik eksotičnih sadnih sort in drugo.

V soboto 22.10. bo na voljo velika tombola, delavnica cvetličnih aranžmajev, zabavala pa vas bo skupina Tik Tak. V nedeljo 23.10. preden se bo ob 15:00 uri pričelo tekmovanje harmonikarjev za pokal Štivana bo na voljo ogled sejemskega prostora, zanimivo pa bo prav gotovo tudi tekmovanje v vlečenju vrvi ob 11:00 uri kakor tudi delavnica jesenskega opravila v okrasnem sadnem vrtu.

Za vse prireditve je vstop prost.

VABLJENI NA HARMONIKARSKO TEKMOVANJE ZA POKAL ŠTIVANA 2016!

STE ORGANIZATOR?
V kolikor si želite, da objavimo tudi vaš dogodek nas kontaktirajte!

Z nadaljno uporabo spletne strani, se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij..

Nastavitve piškotkov so nastavljene na "dovoli piškotke", s čimer vam omogočamo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete z uporabo spletne strani brez spremembe nastavitev vaših piškotkov oziroma s klikom na "Sprejmi" spodaj v pasici, potem se strinjate s tem.

Zapri