harmonikarska_tekmovanja_png_1
Tekmovanje za pokal Rutar se bo po nekaj letih premora zopet odvilo. Harmonikarsko tekmovanje za pokal Rutar tokrat ne bo v Sloveniji temveč v Avstriji, kjer tudi po novem domuje harmonika Rutar. Da bi se lahko udeležili tekmovanja morate pravočasno izpolniti in poslati prijavnico. Na tekmovanju je obvezno igranje na harmoniko Rutar. Strokovna komisija bo ocenjevala nastop ter zahtevnost in izvedbo izvajane skladbe.

Po končanem tekmovanju bo komisija razglasila vrstni red za prve tri tekmovalce v vsaki kategoriji, ki bodo prejeli pokale za osvojena mesta. Določila bo tudi absolutnega zmagovalca, kateremu bo prav podeljen pokal za absolutnega zmagovalca. Vsi tekmovalci bodo prejeli tudi spominek in priznanje za udeležbo. Število tekmovalcev bo omejeno, zato bomo prijave zbirali do zapolnitve mest oziroma največ do 18. maja. Vsak tekmovalec bo prejel tudi kosilo in pijačo.

Registracija tekmovalcev se bo vršila na dan tekmovanja 28. maja med 13:00 in 13:45 uro na prireditvenem prostoru. Po tekmovanju bo koncert z ansambli Mira Klinca, Vižarji, Upanje in Extra kvintet. Nekaj bo zaigral in povedal tudi Klobasekov Pepi.

Tekmovanje se bo odvijalo na sobotno popoldne 28. maja 2016 s pričetkom ob 14. uri pri gostilni Mochoritsch. Nahaja se le nekaj kilometrov stran od Žitare vasi. Tekmovalci, ki si želite sodelovati se morate prijaviti do najpozneje 18. maja 2016.

Tekmovanje za pokal Rutar se bo odvijalo v štirih starostnih kategorijah in sicer:

  • kategorija – do 14 let,

  • kategorija – od 14 do 20 let,

  • kategorija – od 20 do 50 let in

  • kategorija – nad 50 let.

Pogoj za udeležbo na tekmovanju za pokal Rutar je:

  • pravočasno prejeta in pravilno izpolnjena prijavnica

  • igranje na diatonično harmoniko »RUTAR«

Razpis tekmovanja za pokal Rutar objavljata Original harmonika Rutar GmbH in Mochoritsch.

VABLJENI NA TEKMOVANJE ZA POKAL RUTAR Z DIATONIČNO HARMONIKO RUTAR!

STE ORGANIZATOR?
V kolikor si želite, da objavimo tudi vaš dogodek nas kontaktirajte!

Z nadaljno uporabo spletne strani, se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij..

Nastavitve piškotkov so nastavljene na "dovoli piškotke", s čimer vam omogočamo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete z uporabo spletne strani brez spremembe nastavitev vaših piškotkov oziroma s klikom na "Sprejmi" spodaj v pasici, potem se strinjate s tem.

Zapri