29. TRADICIONALNO TEKMOVANJE NA DIATONIČNI HARMONIKI HINJE 2017harmonikarska_tekmovanja_png_1

PGD Hinje vabi na že 29. tradicionalno tekmovanje na diatonični harmoniki hinje 2017, ki se bo odvijalo 1. julija pri gasilskem domu v Hinjah. Tekmovanje se prične ob 18:00 uri. Tekmovanja v Hinjah se lahko udeležijo harmonikašice in harmonikaši vseh starosti, ki bodo razvrščeni v 4 starostne kategorije ter igrajo na diatonično harmoniko.

IZBOR SKLADBE IN PRIJAVA NA TEKMOVANJE

Tradicionalno tekmovanje na diatonični harmoniki Hinje 2017 omogoča tekmovalcem, da izberejo tekmovalno skladbo po lastnem izboru. Prijava na tekmovanje poteka preko obrazca, ki ga zasledite na spletnem naslovu https://docs.google.com/forms/d/13o9g_l121gtq2NOCkzow_r7_g5x2FII80eSd_Jm-9fI/edit
Prijavnina stane 10 €, bonus pa imajo tekmovalci iz OBČINE ŽUŽEMBERK, za katere znaša prijavnina le 5 €. Prijavnino poravnate pred dogodkom, zato vas naprošamo, da pridete nekoliko prej. Svetujemo, da se prijavite se čimprej, saj je ŠTEVILO PRIJAV OMEJENO!

OCENJEVANJE IN OSTALE INFORMACIJE

Tekmovalce bo ocenjevala tričlanska komisija, prvi trije iz vsake kategorije pa prejmejo pokal in praktično nagrado. Vsak tekmovalec prejme tudi priznanje za sodelovanje. Po razglasitvi tekmovalci skupaj zaigrajo skladbi Na Golici in V dolini tihi. Po končanem tekmovanju bo sledila še velika vrtna veselica, tako, da dobre glasbe, pijače in dobre hrane ne bo manjkalo.

Za vse ostale informacije smo na voljo na telefonski številki 031-286-919 (Sindi Papež). O morebitnih spremembah boste obveščeni.

VLJUDNO VABLJENI NA 29. TRADICIONALNO TEKMOVANJE NA DIATONIČNI HARMONIKI HINJE 2017!

STE ORGANIZATOR HARMONIKARSKEGA DOGODKA?
V kolikor želite, da obiskovalcem in uporabnikom spletne strani www.tekmovanja-harmonikarjev.si predstavimo tudi vaš dogodek nas preprosto kontaktirajte. Vse dogodke objavimo povsem brezplačno! Za simboličen znesek pa je na voljo tudi širše izpostavljanje dogodka s pasicami. Vabljeni!

BI ŽELELI SVOJ DOGODEK BOLJE IZPOSTAVITI?

Kaj prinaša izpostavljen oglas poleg brezplačne objave, ki je na voljo organizatorjem:

  • Objavo pasice na prvi strani s čimer dosežete direktno povezavo z objavo
  • Objave na družabnem omrežju facebook
  • Povabimo vašo ciljno skupino iz naše baze k udeležbi

Z nadaljno uporabo spletne strani, se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij..

Nastavitve piškotkov so nastavljene na "dovoli piškotke", s čimer vam omogočamo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete z uporabo spletne strani brez spremembe nastavitev vaših piškotkov oziroma s klikom na "Sprejmi" spodaj v pasici, potem se strinjate s tem.

Zapri