TEKMOVANJE HARMONIKARJEV LOKAVEC 2017 V AJDOVŠČINI harmonikarska_tekmovanja_png_1

Vabljeni na 3. harmonikarsko tekmovanje Lokavec 2017 z diatonično harmoniko, ki se bo odvijalo ob festivalu češenj v Ajdovščini. Tekmovanje bo potekalo v okviru Festivala češenj v soboto 3.6.2017 od 17. ure dalje v dvorani Edmunda Čibeja v Lokavcu.  Vsi zainteresirani harmonikarji se lahko prijavite do dne 1.6.2016 do 22:00 ure.

PRIJAVE, PRAVILA IN NAGRADE TEKMOVANJA

Harmonikarji bodo razvrščeni v štiri starostne kategorije. Tekmovalec/ka se predstavi z dvema skladbama od katerih mora biti ena iz narodnozabavne zakladnice, druga pa je prepuščena izboru tekmovalca. V vsaki kategoriji bodo podeljene tri nagrade, ter tri nagrade za najboljše tri v skupni razvrstitvi. Prijava na tekmovanje je 5€, in se jo poravna ob prihodu na tekmovanje, vsak sodelujoči pa prejme topel obrok. Organizator tekmovalce naproša, da se zaradi lažje izvedbe tekmovanja na prizorišču zglasijo vsaj pol ure pred pričetkom. Število tekmovalcev je omejeno. Na tekmovanje bodo uvrščeni tisti, ki se bodo najprej prijavili glede na čas prijave. Prosimo, da vpišete vaš email naslov ali telefonsko številko, da vas bomo lahko obveščali o poteku tekmovanja.Dobrodošli na harmonikarsko tekmovanje in prijetno druženje ob okusnih češnjah na festivalu češenj Lokavec 2017.

V kolikor bi želeli dodatne informacije kontaktirajte organizatorja na elektronski naslov: harmonikalokar@gmail.com, oziroma na telefonsko številko 041 970 484.

VABLJENI NA HARMONIKARSKO TEKMOVANJE LOKAVEC 2017 IN FESTIVAL ČEŠENJ V AJDOVŠČINI.

STE ORGANIZATOR HARMONIKARSKEGA DOGODKA?
V kolikor želite, da obiskovalcem in uporabnikom spletne strani www.tekmovanja-harmonikarjev.si predstavimo tudi vaš dogodek nas preprosto kontaktirajte. Vse dogodke objavimo povsem brezplačno! Za simboličen znesek pa je na voljo tudi širše izpostavljanje dogodka s pasicami. Vabljeni!

BI ŽELELI SVOJ DOGODEK BOLJE IZPOSTAVITI?

Kaj prinaša izpostavljen oglas poleg brezplačne objave, ki je na voljo organizatorjem:

  • Objavo pasice na prvi strani s čimer dosežete direktno povezavo z objavo
  • Objave na družabnem omrežju facebook
  • Povabimo vašo ciljno skupino iz naše baze k udeležbi

Z nadaljno uporabo spletne strani, se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij..

Nastavitve piškotkov so nastavljene na "dovoli piškotke", s čimer vam omogočamo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete z uporabo spletne strani brez spremembe nastavitev vaših piškotkov oziroma s klikom na "Sprejmi" spodaj v pasici, potem se strinjate s tem.

Zapri