harmonikarska_tekmovanja_png_1Tekmovanje harmonikarjev Štajerska frajtonerica, ki ga organizira Kulturno društvo Valentin Žumer Hajdoše razpisuje že 17. nagradno revijo Štajerska frajtonerica. Revija bo v petek, 11. novembra 2016, ob 18. uri v šotoru pri PSC Hajdina. Tekmovanje harmonikarjev Štajerska frajtonerica bo potekalo v dveh starostnih skupinah:
– do 14 let,
– od 15 let naprej.

Vsak tekmovalec se predstavi z dvema tekmovalnima skladbama. V primeru visokega števila prijavljenih tekmovalcev bo tekmovalec izvedel eno skladbo in sicer tisto, ki je zapisana kot prva na prijavnici. V drugi krog tekmovanja se uvrstijo prvi trije harmonikarji po številu točk v posamezni kategoriji. V drugem krogu tekmovalec izvaja melodijo avtorja Braneta Klavžarja po lastnem izboru. Izmed vseh šestih tekmovalcev drugega kroga se izberejo prvi trije v absolutni razvrstitvi 17. Štajerske frajtonarice.

Nagrade tekmovanja Štajerska frajtonerica:
1. pokal za prvo mesto, priznanje in denarna nagrada,
2. pokal za drugo mesto, priznanje in denarna nagrada,
3. pokal za tretje mesto, priznanje in denarna nagrada.

Prijavnina na tekmovanje znaša 20 € in se poravna najmanj 30 minut pred začetkom tekmovanja. Prijavnina vključuje bon za hrano in pijačo nastopajočega in enega spremljevalca.

Kriteriji ocenjevanja:
– muzikalnost, ritem, tehnična izvedba, izbor skladbe ter nastop.

VABLJENI NA TEKMOVANJE HARMONIKARJEV ŠTAJERSKA FRAJTONERICA 2016!

STE ORGANIZATOR?
V kolikor si želite, da objavimo tudi vaš dogodek nas kontaktirajte!

Z nadaljno uporabo spletne strani, se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij..

Nastavitve piškotkov so nastavljene na "dovoli piškotke", s čimer vam omogočamo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete z uporabo spletne strani brez spremembe nastavitev vaših piškotkov oziroma s klikom na "Sprejmi" spodaj v pasici, potem se strinjate s tem.

Zapri