harmonikarska_tekmovanja_png_1VABILO NA 20. TEKMOVANJE HARMONIKARJEV NA VELIKI PLANINI

Vabimo vas na 20. veliko tekmovanje harmonikarjev diatonične harmonike  katero  organizaciji društva RIGELJ. Okroglo obletnico bomo zaradi lažjega dostopa tekmovalcev, spremljevalcev in obiskovalcev praznovali v dolini – DOM V KAMNIŠKI BISTRICI! Tekmovanje bo v soboto 30.7.2016 s pričetkom ob 10.00 uri pred Domom v Kamniški Bistrici. Prijavite se na dan prireditve od 9.00 ure do 9.45 ure pred Domom v Kamniški Bristrici, Kamniška Bistrica 9!

Ob prijavi se plača startnina katera znaša 10,00 EUR. Pri tem dobite brezplačen bon za prehrano (Kajžarica + kruh – Okusi Kamnika). Vsak tekmovalec pa prejme tudi spominsko majico in diplomo na tekmovanje! Tekmovanje harmonikarjev na Veliki Planini bo potekalo v štirih skupinah (starost se gleda na dan tekmovanja) in sicer:

IV. skupina starost nad 50 let
III. skupina starost od 26 let do 50 let
II. skupina starost od 16 let do 25 let
I. skupina starost do 15let

TEKMOVALEC ZAIGRA ENO PESEM PO LASTNI IZBIRI!

V primeru sprememb vas prosimo, da spremljate informacije na spletni strani Društva Rigelj! Pričakujemo vas v čim večjem številu, ker se bomo imeli zelo lepo, čakajo pa vas tudi lepe nagrade! V kolikor na Veliki planini še niste tekmovali vas naprošamo, da nam pošljite svoje prijavne podatke – naslov, velikost majice, datum rojstva, naš mail, da bo prijava na dan prireditve hitreje potekala!

Kontakti:
Mob: 031 616 448 (Cerar Breda)
E-mail: breda.cerar@proair.si
Predsednik društva Rigelj:
Mob: 041-313-529 (Zvonko Božič)
E-mail: info@rdrigelj.si

VABLJENI NA TEKMOVANJE HARMONIKARJEV NA VELIKI PLANINI 2016!

STE ORGANIZATOR?
V kolikor si želite, da objavimo tudi vaš dogodek nas kontaktirajte!

Z nadaljno uporabo spletne strani, se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij..

Nastavitve piškotkov so nastavljene na "dovoli piškotke", s čimer vam omogočamo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete z uporabo spletne strani brez spremembe nastavitev vaših piškotkov oziroma s klikom na "Sprejmi" spodaj v pasici, potem se strinjate s tem.

Zapri