harmonikarska_tekmovanja_png_1Tekmovanje harmonikarjev na Slakov način 2016 organizira Občina Dolenjske Toplice. Tekmovanje se bo odvijalo na ploščadi pred KKC Dolenjske toplice, Skolski trg 4, 8350 Dolenjske toplice. Tekmovanje na Slakov način se bo odvijalo 26. junija 2016 s pričetkom ob 15:00 uri. Tekmovanja se lahko udeležijo harmonikarji vseh starosti in obeh spolov, ki so se prijavili na tekmovanje. Tekmovanje harmonikarjev na Slakov način 2016 bo ocenjevala tričlanska strokovna komisija, tekmovanje pa bo povezoval moderator Lojze Bojanc.

IZBOR SKLADB
Tekmovalci igrajo skladbe, ki jih je posnel Lojze Slak s svojim ansamblom po lastnem izboru, na Slakov način oz. na način, kot jih je izvajal Lojze Slak. Tekmovalci bodo ocenjeni glede na glasbene in tehnične kriterije, po mnenju strokovne komisije. Odločitev žirije je dokončna in na njo ni moč vplivati. Dovoljeno je pet (5) prstno izvajanje skladb.

PRIJAVNINA
Prijave za tekmovanje organizator zbira do 26. junija 2015. Prijave so možne tudi na dan tekmovanja, in sicer do 14:00. Prijavnina stane 10 EUR.

PRIJAVE ZBIRAMO
Prijavite se lahko preko kontaktnega e-naslova: primoz.primec@dolenjske-toplice.si ali po telefonu 07 38 45 188 (vsak dan med 9:00 in 19:00). Na dan tekmovanja dobi vsak tekmovalec tudi bon za pijačo. Nagrajeni bodo najboljši trije (3) tekmovalci s pokali ter praktičnimi nagradami. V primeru slabega vremena bo tekmovanje v Veliki dvorani KKC Dolenjske Toplice.

Preberite podrobnejše informacije organizatorja v razpisu in se po želji tudi prijavite. Želimo vam uspešen nastop in prijetno druženje ob zvokih harmonike. Dobrodošli na tekmovanje harmonikarjev na Slakov način 2016 v Dolenjskih Toplicah!

STE ORGANIZATOR?
V kolikor si želite, da objavimo tudi vaš dogodek nas kontaktirajte!

Z nadaljno uporabo spletne strani, se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij..

Nastavitve piškotkov so nastavljene na "dovoli piškotke", s čimer vam omogočamo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete z uporabo spletne strani brez spremembe nastavitev vaših piškotkov oziroma s klikom na "Sprejmi" spodaj v pasici, potem se strinjate s tem.

Zapri