harmonikarska_tekmovanja_png_1Društvo za trajnostni razvoj Muta organizira že sedmo harmonikarsko tekmovanje v diatonični harmoniki za pokal občine Muta. Tekmovanje harmonikarjev Muta bo potekalo v nedeljo, 19. junija 2016 s pričetkom ob 11.00 uri v veliki dvorani Gostilne Pri Lipi. V priponkah je prijavnica in razpis tekmovanja, kateri vsebuje pravilnik in vse ostale informacije o samem tekmovanju.

Vabljeni tekmovalci vseh generacij in obeh spolov. Čakajo vas bogate nagrade in prijetno druženje ob zvokih harmonikarjev iz vse koncev Slovenije. Tekmovalci bodo razvrščeni v več starostnih kategorij, vsak pa bo prejel spominsko nagrado. Občina Muta vas vabi in organizatorji tekmovanja vas vljudno vabijo. Preberite si razpis in izpolnite prijavnico vsi zainteresirani tekmovalci. Ravno tako vabimo obiskovalce, da se nam pridružijo in z aplavzom nagradijo vsakega nastopajočega. Naj bo pesem in dobra volja največje merilo zadovoljstva pri igranju harmonike.

VABLJENI NA TEKMOVANJE HARMONIKARJEV MUTA, KI BO V NEDELJO 19. JUNIJA!

STE ORGANIZATOR?
V kolikor si želite, da objavimo tudi vaš dogodek nas kontaktirajte!

Z nadaljno uporabo spletne strani, se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij..

Nastavitve piškotkov so nastavljene na "dovoli piškotke", s čimer vam omogočamo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete z uporabo spletne strani brez spremembe nastavitev vaših piškotkov oziroma s klikom na "Sprejmi" spodaj v pasici, potem se strinjate s tem.

Zapri