harmonikarska_tekmovanja_png_1Vabljeni na 2. tekmovanje harmonikarjev Lokavec z diatonično harmoniko, ki se bo odvijalo ob festivalu češenj v Ajdovščini. Tekmovanje, ki bo potekalo v okviru Festivala češenj, v soboto 4.6.2016 od 17. ure dalje, bo v dvorani Edmunda Čibeja.  Vsi zainteresirani harmonikarji se lahko prijavite do dne 1.6.2016. Vsi prijavljeni harmonikarji bodite na dan tekmovanja vsaj pol ure pred začetkom pričetka tekmovanja harmonikarjev Lokavec na samem prizorišču tekmovanja. Vse podrobnosti in ostale informacije najdete v prilogi oziroma razpisu tekmovanja. V kolikor bi želeli dodatne informacije kontaktirajte organizatorje na elektronski naslov: miran.lokar@gmail.com, oziroma na telefonsko številko 041 970 484!

Harmonikarji bodo razvrščeni v več starostnih kategorij. Sodelujejo lahko tekmovalci z diatonično harmoniko. Vsaka oblika elektronsko proizvedenega zvoka harmonike je na tekmovanju prepovedana. Vsak nastopajoči prejme spominsko priznanje, najboljši pa bodo še posebej nagrajeni z lepimi nagradami, ki jih bo pripravil organizator tekmovanja. Dobrodošli na harmonikarsko tekmovanje in prijetno druženje ob okusnih češnjah na festivalu češenj Lokavec 2016.

VABLJENI NA TEKMOVANJE HARMONIKARJEV LOKAVEC IN FESTIVAL ČEŠENJ V AJDOVŠČINI.

STE ORGANIZATOR?
V kolikor si želite, da objavimo tudi vaš dogodek nas kontaktirajte!

Z nadaljno uporabo spletne strani, se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij..

Nastavitve piškotkov so nastavljene na "dovoli piškotke", s čimer vam omogočamo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete z uporabo spletne strani brez spremembe nastavitev vaših piškotkov oziroma s klikom na "Sprejmi" spodaj v pasici, potem se strinjate s tem.

Zapri