harmonikarska_tekmovanja_png_1Tekmovanje harmonikarjev Diaton – Jamlje AŠKD Kremenjak organizira okrogli 20. festival za godce na diatonično harmoniko. Festival godcev Diaton bo potekal 20. novembra. 2016 od 14 ure naprej. Tradicionalni že 20. zapored zamejski festival vabi vse, ki igrajo na diatonično harmoniko, da se prijavijo na tekmovanje harmonikarjev Diaton.

Tekmovanje harmonikarjev Diaton se bo odvijalo kot vsako leto v društveni dvorani v Jamljah, Prvomajska ulica 20., Doberdob Gorica-Italija. Prijavnice lahko pošljete po elektronski pošti do 19. novembra. 2016 ali pa se prijavite na dan tekmovanja na samem prizorišču tekmovanja od 12.00 do 13.30 ure v večnamenskem kulturnem centru v Jamljah. Vsak posamezni tekmovalec zaigra po dve skladbi po lastnem izboru.

ZAMEJSKO TEKMOVANJE HARMONIKARJEV DIATON 2016 VAS VABI K UDELEŽBI!

Tekmovanje harmonikarjev Diaton 2016 poteka v 5. kategorijah in sicer si sledijo:
* do 10 let
* do 13 let
* do 18 let
* do 45 let
* nad 45 let
Nagrada za ABSOLUTNEGA zmagovalca je pokal ALPE-ADRIA DIATON 2016. Nagradili pa bomo tudi najboljšega mladega talenta, nagrado talentu pa poklanja studio Burja.

DIATON 2016 – GLASBA BREZ MEJA ZA POKAL ALPE-ADRIA!

STE ORGANIZATOR?
V kolikor si želite, da objavimo tudi vaš dogodek nas kontaktirajte!

Z nadaljno uporabo spletne strani, se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij..

Nastavitve piškotkov so nastavljene na "dovoli piškotke", s čimer vam omogočamo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete z uporabo spletne strani brez spremembe nastavitev vaših piškotkov oziroma s klikom na "Sprejmi" spodaj v pasici, potem se strinjate s tem.

Zapri