harmonikarska_tekmovanja_png_1Tekmovanje harmonikarjev Alpe Adria 2016 v igranju na diatonično harmoniko se bo odvijalo 15. oktobra v Neumarkt v Avstriji s pričetkom ob 8.00 uri. Rok za prijavo na tekmovanje se izteče dne 29. septembra 2016. Že drugič bodo na tekmovanju v diatonični harmoniki Alpe Adria v glasbeno ospredje postavili ” pravi ” alpski inštrument – diatonično harmoniko – in predstavili raznolikost tega inštrumenta. Na dogodek vabijo kandidate in kandidatke iz območja Alpe Adria ter sosednjih držav.

V okviru tekmovanja, ki bo potekalo v različnih starostnih skupinah, bo na ogled tudi razstava LOJZETA SLAKA , s katero se bomo spomnili izjemnega ljudskega godca na diatonični harmoniki , ki je napisal nepozabne skladbe. Njemu so posvečene tudi prve nagrade vseh starostnih kategorij. Vabljeni torej na drugo tekmovanje harmonikarjev Alpe Adria 2016.

POTEK PROGAMA:

  • 8:00 do ca. 17:00 ( tekmovanje v različnih starostnih skupinah )
  • 10:30 Show s čarovnikom Randyjem Slickom v dvorani Thomas Schroll Halle
  • 18:00 Koncert nagrajencev
  • Žirija podeli naslov ” PRVAK V IGRANJU HARMONIKE ALPE ADRIA “

Nagrada je dvodnevno bivanje za dve osebi v hotelu s 4 zvezdicami Metnitztalerhof v srednjeveškem mestu Friesach na avstrijskem Koroškem.

Prijave po pošti na: Michael Pirolt – Altenbach 15 – 8820 Neumarkt
Rok za prijavo: 29.september 2016
Število tekmovalcev je omejeno na 90 udeležencev

PRIJAVNI KRITERIJI
Splet: http://www.harmonics.at/…/razips-tekmovanja-prijarni-obrazec

VABLJENI NA TEKMOVANJE HARMONIKARJEV ALPE ADRIA V AVSTRIJO!

STE ORGANIZATOR?
V kolikor si želite, da objavimo tudi vaš dogodek nas kontaktirajte!

Z nadaljno uporabo spletne strani, se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij..

Nastavitve piškotkov so nastavljene na "dovoli piškotke", s čimer vam omogočamo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete z uporabo spletne strani brez spremembe nastavitev vaših piškotkov oziroma s klikom na "Sprejmi" spodaj v pasici, potem se strinjate s tem.

Zapri