HARMONIKARSKI DOGODKI TEKMOVALNEGA ZNAČAJA

Primorska frajtonerica 2016

1.    DEŽELNO TEKMOVANJE V IGRANJU NA DIATONIČNO HARMONIKO - PRIMORSKE 2.    PRIMORSKA FRAJTONARICA  2016 Tekmovanje harmonikarjev Primorska frajtonerica bo potekalo v Senožečah četrtega decembra 2016 v KUD-u Pepca Čehovin – Tatjana. 1. Deželno tekmovanje na...

OBJAVLJAJTE TEKMOVANJA HARMONIKARJEV, SREČANJA, KONCERTE, DOGODKE ALI OGLAŠUJTE…

Tekmovanja harmonikarjev se skorajda nenehno odvijajo po različnih koncih Slovenije. Tudi najrazličnejši drugi dogodki in srečanj harmonikarjev ne manjka. Stran je namenjena informiranju vseh tistih, ki se radi udeležujete tovrstnih dogodkov kakor tudi obveščanju spremljevalcev in obiskovalcev. Spletno mesto www.tekmovanja-harmonikarjev.si ponuja organizatorjem podporo pri promociji dogodkov zato so vse objave v celoti brezplačne. Spletno mesto urejajo člani Zavoda AO. V kolikor želite svoj dogodek vidnejše izpostavljati s pasicami ali morda promovirati glasbene tečaje, šolo harmonike, glasbilo ali karkoli drugega se obrnite na nosilca strani prek kontaktnih podatkov.

Z nadaljno uporabo spletne strani, se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij..

Nastavitve piškotkov so nastavljene na "dovoli piškotke", s čimer vam omogočamo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete z uporabo spletne strani brez spremembe nastavitev vaših piškotkov oziroma s klikom na "Sprejmi" spodaj v pasici, potem se strinjate s tem.

Zapri