harmonikarska_tekmovanja_png_1Sporočamo vam, da se bo tradicionalno srečanje orgličarjev 2017 pri Avseniku odvijalo 22.aprila. To je datum, ki si ga velja zapisati že kar sedaj. Saj bodo pri Avsenikovih gostili orgličarsko skupino Harmonicamento, pod vodstvom Gerharda Müllerja, sicer tudi vodja proizvodnje orglic Hohner, iz Trossingena. Skupina Harmonicamento je ena najuspešnejših orgličarskih skupin na svetu. V  letih njihovega obstoja so gostovali že kar na veliko svetovnih mestih kot so Japonskem, v Rusiji, v Estoniji in drugod po svetu. Opravili so že veliko nastopov tako doma kot po svetu.

SREČANJE ORGLIČARJEV 2017 PRI AVSENIKU BO 22. APRILA 2017!

Kvartet Harmonicamento je pri Avsenikih že nastopal leta 2009 in požel velik uspeh. Takrat so poželi veliko zanimanja zato so se pri Avsenikovih odločili, da jih ponovno povabijo. Seveda pa brez vas, dolgoletni prijatelji, ni pravega vzdušja, zato vas že sedaj vse vabimo, da popestrite našo glasbeno prireditev.  Z orglicami luštno bo! V dopoldanskem času bosta potekala tudi predstavitev različnih Hohnerjevih orglic ter seminar preprostih popravil  orglic.

Kot že po tradiciji, ste seveda vabljeni tudi na oder, kjer navdušite s svojim nastopom obiskovalce. Prijave so zaželene že prej. Nastopajoči imajo dopoldanski del programa brezplačen, za ostale pa je predvidena manjša kotizacija. Vljudno vabljeni pa tudi vsi poslušalci, ljubitelji orglic ter tudi drugi gostje, ki se z orglicami še niste seznanili. Zagotovo vas bodo prepričale.

»Igral sem na orglice, oj, orglice res, prepeval tut’ pesmice okrogle sem vmes. Pa ujela se deklica na zvoke je te, zamenjal sem orglice za njeno srce.«

Igral sem na orglice, S. in V. Avsenik, Z. Čemažar

VABLJENI NA TRADICIONALNO SREČANJE ORGLIČARJEV 2017 PRI AVSENIKU!

STE ORGANIZATOR HARMONIKARSKEGA DOGODKA?
V kolikor želite, da obiskovalcem in uporabnikom spletne strani www.tekmovanja-harmonikarjev.si predstavimo tudi vaš dogodek nas preprosto kontaktirajte. Vse dogodke objavimo povsem brezplačno! Za simboličen znesek pa je na voljo tudi širše izpostavljanje dogodka s pasicami. Vabljeni!

Z nadaljno uporabo spletne strani, se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij..

Nastavitve piškotkov so nastavljene na "dovoli piškotke", s čimer vam omogočamo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete z uporabo spletne strani brez spremembe nastavitev vaših piškotkov oziroma s klikom na "Sprejmi" spodaj v pasici, potem se strinjate s tem.

Zapri