harmonikarska_tekmovanja_png_1Srečanje harmonikarjev na Bledu! Mesec zaljubljenih in že četrti najlepši dogodek na Bledu za vse harmonikarje in harmonikarke. Srečanje harmonikarjev na Bledu pomeni, da bodo ob Blejskem jezeru ponovno zaigrale harmonike. Srečanje se bo odvijalo tretji vikend v mesecu maju natančneje v nedeljo 22. maja. 2016, od 9.00 ure naprej. Na četrtem srečanju se bo zaigrala Avsenikova skladba Otoček sredi jezera, skupaj s triom ansambla Slovenski pozdravi. Letošnja novost pa bo dodatno igranje vseh harmonikarjev CFB uglasitve, kateri bodo zaigrali Avsenikovo pesem na Golici in vsi, ki imajo BE-ES-AS uglasitev skladbo V dolini tihi.

BOGAT GLASBENI IN KULTURNI PROGRAM

Ob tradicionalnih dobrotah vas čaka tudi bogat srečelov ter bogate nagrade in žrebanje med vsemi prijavljenimi harmonikarji. Dan bodo popestrili tudi številni glasbeniki in animatorji. Na Bledu vam pripravljamo bogat kulturni program, ki ga so deležni vsako leto vsi obiskovalci. Obiskovalci Blejskih dni se boste lahko sprehodili med stojnicah, katere predstavljajo razstavljalci domače kulturne in umetniške obrti. Bled vas pričakuje, vabljeni še enkrat v našo družbo!

Srečanje organizira Občina Bled! Vsem harmonikarjem se za udeležbo iskreno zahvaljujemo.


VABLJENI NA SREČANJE HARMONIKARJEV NA BLEDU 2016!

STE ORGANIZATOR?
V kolikor si želite, da objavimo tudi vaš dogodek nas kontaktirajte!

Z nadaljno uporabo spletne strani, se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij..

Nastavitve piškotkov so nastavljene na "dovoli piškotke", s čimer vam omogočamo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete z uporabo spletne strani brez spremembe nastavitev vaših piškotkov oziroma s klikom na "Sprejmi" spodaj v pasici, potem se strinjate s tem.

Zapri