harmonikarska_tekmovanja_png_18. Mednarodno tekmovanje harmonikarjev za pokal Kranja in 25. Gorenjsko prvenstvo harmonikarjev Besnica 2016

8. Mednarodno in 25. Gorenjsko prvenstvo harmonikarjev je hkrati tudi izbirno tekmovanje za Zlato harmoniko Ljubečne 2016. Na Gorenjskem prvenstvu zaigrate eno skladbo po lastnem izboru v trajanju do treh minut. Zaželene so predvsem Slovenske oziroma ljudske viže. Sodelujejo pa lahko vsi tisti, ki bodo do 3.junija 2016 organizatorju poslali pravilno izpolnjeno prijavnico na naslov:

TURISTIČNO DRUŠTVO BESNICA
Zg. Besnica, v
Čepuljah 25
4201 ZG: BESNICA
ali na elektronski naslov: mihael.susnik@siol.net
Nastop je potrebno potrditi na dan prireditve od 11.30 do 12.15 ure. Zglasite se pri prijavni komisiji na prireditvenem prostoru. Harmonikarji bodo razvrščeni v pet starostnih kategorij.

Prvenstvo harmonikarjev Besnica 2016 bo potekalo po skupinah ( 3,1,4,2,5 in skupina gostov ). Vrstni red tekmovalcev posamezne skupine se določi z žrebom pred samim začetkom prvenstva harmonikarjev Besnica 2016. Na Gorenjskem prvenstvu tekmujejo harmonikarji, kateri imajo stalno prebivališče na širšem območju Gorenjske. Za Mednarodno tekmovanje za pokal Kranja pa lahko sodelujejo vsi prijavljeni iz Slovenije in tujine. Vsi nastopajoči se boste potegovali tudi za nastop polfinalnega tekmovanja za Zlato harmoniko Ljubečne.

Strokovna žirija bo izbrala najboljše harmonikarje vsake posamezne skupine, mednarodnega prvaka tekmovanja za pokal Kranja ter gorenjskega prvaka. Občinstvo pa bo izbiralo svojega prvaka slednji bo prejel zlato voščenko, katera je zaščitni znak TD Besnica. Vsi prijavljeni harmonikarji prejmejo posebno priznanje, praktično darilo in malico. Prireditev se bo odvijala v vsakem vremenu, saj so organizatorji poskrbeli za velik šotor.

Spoštovani ljubitelji harmonike!
Tudi vas vabimo, da prisluhnete odličnim mladim harmonikarjem, jih vzpodbujate ter nagradite z lepim aplavzom. Gorenjsko prvenstvo harmonikarjev Besnica 2016 vas prisrčno vabi.

Vljudno vabljeni na Prvenstvo harmonikarjev Besnica 2016!

STE ORGANIZATOR?
V kolikor si želite, da objavimo tudi vaš dogodek nas kontaktirajte!

Z nadaljno uporabo spletne strani, se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij..

Nastavitve piškotkov so nastavljene na "dovoli piškotke", s čimer vam omogočamo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete z uporabo spletne strani brez spremembe nastavitev vaših piškotkov oziroma s klikom na "Sprejmi" spodaj v pasici, potem se strinjate s tem.

Zapri