harmonikarska_tekmovanja_png_115. TEKMOVANJE IGRANJA NA DIATONIČNO HARMONIKO ZA POKAL ŠKOCJANA 2016.

Harmonikarji se lahko prijavite na tekmovanje za pokal Škocjana 2016, katero bo potekalo v nedeljo NEDELJO, 17. aprila s pričetkom ob 14.00 uri. Tekmovanje bo potekalo v štirih starostnih kategorijah. Tekmovalec zaigra oziroma se predstavi z eno skladbo po lastni želji. V prijavnico poleg prijavnih podatkov napišite tudi nekaj zanimivosti o vas, vaši tekmovalni karieri ali samo par besed, ki bi jih radi delili z nami.

Vsak tekmovalec prejme priznanje, nagrajeni oziroma najboljši po kategorijah pa prejmejo še pokale. Najmlajšega in najstarejšega tekmovalca čaka presenečenje, ter tudi letos se podeli pokal za 1. 2. in 3. mesto za tekmovalce in tekmovalke iz občine Škocjan. Po končanem tekmovanju pa ste vsi tekmovalci vabljeni na  malico.

Prijavnina se plača na dan tekmovanja v znesku 10€ na tekmovalca. Prosimo da ste vsaj pol ure pred začetkom tekmovanja na prireditvenem prostoru za lažjo izvedbo in hitrejši potek. Prijave pošljite najkasneje do četrtka, 14. aprila 2016 v pisni obliki po običajni pošti  na naslov: TURISTIČNO DRUŠTVO ŠKOCJAN NA DOLENJSKEM, ŠKOCJAN 69, 8275 ŠKOCJAN. Prijavnico lahko prinesete tudi osebno.

Naprošamo, vse, da med nastopi tekmovalcev ne vadite na prireditvenem prostoru! Prijavijo se lahko tudi tisti, ki niso prejeli vabila, tako da si kopirate prijavnico, ali se obrnete na naše društvo. Glasbene šole pa prav lepo naprošamo, da ponudite naše vabilo svojim učencem. Za ostale informacije lahko pišete po elektronski pošti na:  td.skocjan@gmail.com ali pokličete na telefon 031-210-163 (Damjan) ali 041-391-641 (Jožica).

Predsednik TD Škocjan na Dolenjskem

VABLJENI NA TEKMOVANJE ZA POKAL ŠKOCJANA 2016 NA DOLENJSKEM!

STE ORGANIZATOR?
V kolikor si želite, da objavimo tudi vaš dogodek nas kontaktirajte!

Z nadaljno uporabo spletne strani, se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij..

Nastavitve piškotkov so nastavljene na "dovoli piškotke", s čimer vam omogočamo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete z uporabo spletne strani brez spremembe nastavitev vaših piškotkov oziroma s klikom na "Sprejmi" spodaj v pasici, potem se strinjate s tem.

Zapri