O strani tekmovanja harmonikarjev

(Preberite kaj prinaša stran www.tekmovanja-harmonikarjev.si)

O STRANI TEKMOVANJA HARMONIKARJEV

harmonikarska_tekmovanja_png_1Nekaj splošnih informacij o strani tekmovanja harmonikarjev in kaj prinaša to spletno mesto harmonikarjem in ljubiteljem tovrstnih dogodkov. Spletna stran www.tekmovanja-harmonikarjev.si je namenjena predvsem obveščanju harmonikarjev solistov, ki radi tekmujejo ali se udeležujejo srečanj, koncertov ter ostalih dogodkov o vseh aktualnih razpisih tovrstnih dogodkov. Harmonikarska tekmovanja, srečanja harmonikarjev in vsi ostali organizirani dogodki so dobrodošli predvsem za vse tiste harmonikarje, ki si želijo nastopati pred občinstvom, graditi svojo ambicioznejšo glasbeno pot ali sodelovati v duhu glasbene družabnosti za veselje, druženje, spoznavanje s preprosto gesto pomembno je sodelovati. Vsak harmonikar/ka s svojo udeležbo doprinaša k posameznemu dogodku in tudi posledično popularizaciji glasbila-harmonike.

Informacije bodo dobrodošle tudi vsem ljubiteljem, ki radi spremljajo harmonikarje in se tovrstnih dogodkov tudi udeležujejo. Vsi razpisi so na voljo v objavo brezplačno. Omogočamo vso podrobnejšo predstavitev vašega tekmovanja, prvenstva harmonikarjev, srečanja ali drugega tovrstnega dogodka. Vaše tekmovanje, prvenstvo, srečanje itd.. pa lahko tudi dodatno še bolj izpostavimo za doplačilo. Spletno mesto je bilo ustvarjeno v letu 2015. Zavod AO, ki si pridržuje vse pravice spletnega mesta bo skrbelo, da boste vedno pravi čas obveščeni o najaktualnejših tekmovanjih kakor tudi vseh ostalih harmonikarskih dogodkih.

OBJAVITE NA TEKMOVANJA HARMONIKARJEV

Vabljeni, da nas obvestite in pošljete podatke oziroma razpis o srečanju, tekmovanju, koncertu ali podobnem dogodku, ki ga bomo brezplačno objavili na tej spletni strani. Ravno tako lahko po končanem tekmovanju pošljete gradivo z rezultati tekmovanja, ki jih bomo objavili. Prosimo, da so teksti tem bolje in lepše pripravljeni, slike tem boljše kvalitete, za vse ostalo pa bomo poskrbeli mi. Vse informacije o vašem harmonikarskem tekmovanju nam lahko pošljete na elektronski naslov: razpisi@tekmovanja-harmonikarjev.si

Objave rezultatov kakor tudi razpise objavljamo brezplačno saj je stran namenjena obveščanju harmonikarjev in harmonikark o dogajanju na tem področju. Za objavo rezultatov nam pošljite vse potrebne podatke, fotografije in željeni tekst. Po pregledu bodo podatki objavljeni na spletni strani www.tekmovanja-harmonikarjev.si. Ravno tako lahko objavite fotografije z opisom dogodka, ki ni bil tekmovalne narave in je bil namenjen srečanju ali druženju harmonikarjev, harmonikark.

Če želite, da bi objavili vaš predstavitveni znak s povezavo na strani koristne povezave nas kontaktirajte na elektronski naslov ali na telefonsko številko 040-359-990. Informacije o cenah najdete v ceniku.

Vsem harmonikarjem želimo obilo uspehov in veliko medsebojnih prijetnih srečanj!

Zavod AO
Seidlova cesta 29
8000 Novo mesto
www.association-ao.com

O STRANI TEKMOVANJA HARMONIKARJEV NA WWW.TEKMOVANJA-HARMONIKARJEV.SI!


 

Smar up logotip

SPLETNA STRAN TEKMOVANJA HARMONIKARJEV

Spletno stran je izdelalo podjetje SMART UP, ki poleg izdelave spletnih strani nudi prevajanje v angleški, nemški ali hrvaški jezik, grafično oblikovanje promocijskih materialov, profesionalne logotipe, reklamne table, gostovanje in domene ter mnoge druge storitve. Vse o njihovih storitvah si lahko preberete na https://smartup.si/.

Smart up lahko obiščete tudi na najobširnejšem družabnem omrežju Facebook, kjer so na voljo najrazličnejše informacije o podjetju, njihovem delu, informacije o dobrih in slabih praksah, ki vam lahko še kako pridejo prav in s katerimi lahko tudi veliko prihranite, kakor tudi informacije o vseh morebitnih akcijah, ki so v teku.

Z nadaljno uporabo spletne strani, se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij..

Nastavitve piškotkov so nastavljene na "dovoli piškotke", s čimer vam omogočamo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete z uporabo spletne strani brez spremembe nastavitev vaših piškotkov oziroma s klikom na "Sprejmi" spodaj v pasici, potem se strinjate s tem.

Zapri