O nosilcu strani tekmovanja harmonikarjev

(Za spletno stran skrbijo člani Zavoda AO, ki je nosilec spletne strani)

accordion_games_championshipSpletno mesto, ki je namenjeno predvsem obveščanju harmonikarjev o vseh aktualnih razpisih urejajo in pripravljajo člani Zavoda AO, neprofitne organizacije s sedežem v Novem mestu. Zavod AO opravlja dejavnosti na področju glasbene kulture in izobraževanja, vzpostavlja inovativne tekmovalne modele na področju ocenjevanja, pomaga razvijati glasbene in izobraževalne dejavnosti z organizacijo in izvajanjem predavanj, seminarjev in delavnic na področju glasbenega ustvarjanja in usposabljanja. Zavod AO je tudi organizator harmonikarskih iger (Accordion Games), ki so tudi največji razlog in povod za njegovo ustanovitev kakor tudi online harmonikarske knjige (Accordion Book) v katero se lahko vpiše vsak harmonikar, ansambel, glasbena šola, orkester, trgovina z glasbili, ljubitelji in mnogi drugi ter prispevati v svet harmonikarskih tekmovanj in prvenstev mnoge nove razsežnosti. Harmonikarske igre se s kvalifikacijami odvijajo tudi v Avstraliji, Kitajski, Rusiji, Kanadi, Hrvaški, Srbiji, Sloveniji, Nemčiji…Vse o Harmonikarskih igrah in spletni harmonikarski knjigi si lahko preberete na spletnem naslovu https://accordion-games.com/sl/

Celotno ime Zavoda AO:
Zavod AO, zavod za glasbeni razvoj, organizacijo glasbenih tekmovanj, koncertov in srečanj ter mednarodno sodelovanje, povezovanje in promocijo.

Poslovni naslov zavoda AO:
Seidlova cesta 29, SI-8000 Novo mesto, Slovenija.

Kontakt: info@accordion-games.com
Spletno mesto: www.association-ao.com
Predsednik organizacije in direktor zavoda: Martin Težak

Martin Težak, direktor zavoda AO, ki je idejno snoval in pripravil edinstven koncept za:

  • Harmonikarske igre (Accordion Games)
  • Harmonikarsko knjigo (Accordion Book)
  • Accordion talent

Skupaj s člani Zavoda AO nadgrajujemo, širimo in izboljšujemo vse zamisli in kmalu bo z vami edinstvena in veličastna harmonikarska zgodba na svetu. V letu 2016 smo med drugimi deli v procesu dogovorov z Rusijo, Kitajsko, Avstralijo, Bosno in hercegovino in Italijo.

Kmalu predstavimo vidnejše člane iz Srbije, Bosne in Hercegovine, Kanade, Slovenije…

Vse dogodke za harmonikarje lahko brezplačno objavljate na straneh www.tekmovanja-harmonikarjev.si. Objave, ki jih v ta namen volontersko urejajo člani Zavoda AO, bodo vsaj nekoliko pripomogla vsem organizatorjem dogodkov, ki vlagajo v organizacijo premnogi trud, ki se ga ponavadi ljudje niti ne zavedajo, ravno tako harmonikarjem, ki s svojo udeležbo znatno prispevajo k podpori dogodka, mu dajejo smisel ter s svojo udeležbo pomagajo pri popularizaciji harmonike. Vabljeni, da objavljate svoje dogodke na strani www.tekmovanja-harmonikarjev.si.

Z nadaljno uporabo spletne strani, se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij..

Nastavitve piškotkov so nastavljene na "dovoli piškotke", s čimer vam omogočamo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete z uporabo spletne strani brez spremembe nastavitev vaših piškotkov oziroma s klikom na "Sprejmi" spodaj v pasici, potem se strinjate s tem.

Zapri