MEDNARODNO TEKMOVANJE RUTAR 2018harmonikarska_tekmovanja_png_1

Razpis za 14. mednarodno tekmovanje Rutar 2018 v igranju na diatonično harmoniko ZA POKAL RUTAR!

Original harmonika Rutar GmbH in Mochoritsch (v nadaljnjem besedilu organizator) objavljata razpis za tekmovanje harmonikarjev v igranju na diatonično harmoniko za pokal harmonike Rutar.  Mednarodno tekmovanje Rutar 2018 se bo odvijalo v soboto 9. junija s pričetkom ob 14. uri pri gostilni Mochoritsch. Vabljeni tekmovalci in tekmovalke k sodelovanju.

Tekmovalo se bo v štirih starostnih kategorijah in sicer:

1. kategorija – do 10 let

2. kategorija – od 10 do 15 let

3. kategorija – od 15 do 20 let

4. kategorija – od 20 do 50 let

5. kategorija – nad 50 let

Pogoj za udeležbo na tekmovanju je:

  • pravočasno prejeta pravilno izpolnjena prijavnica (rok za prijave je 31. maj),

  • igranje na diatonično harmoniko »RUTAR«

Strokovna žirija bo ocenjevala nastop ter zahtevnost in izvedbo skladbe. Po končanem tekmovanju bo razglasila vrstni red za prve tri tekmovalce v vsaki kategoriji, ki bodo prejeli pokale za osvojena mesta. Določila bo tudi absolutnega zmagovalca, kateremu bo prav tako podeljen pokal. Vsi tekmovalci bodo prejeli spominek in priznanje za udeležbo.

Število tekmovalcev bo omejeno, zato bomo prijave zbirali do zapolnitve mest oziroma največ do 31. maja 2018. Vsak tekmovalec bo prejel tudi kosilo in pijačo. Registracija tekmovalcev se bo vršila na dan tekmovanja 9. junija med 13:00 in 13:30 uro na prireditvenem prostoru. Glede na izkušnje iz prejšnjih let svetujemo čimprejšnjo prijavo, saj po zapolnitvi omejenega števila tekmovalcev, prijave na žalost ne bomo več mogli sprejeti.

Po tekmovanju bo koncert z ansambli ROSA, PVANINSKI ABUHI, GALOP in KRAINERKLANG iz Južne Tirolske.

Lepo vabljeni tudi v nedeljo, 10.junija, kjer nas bodo od 11.ure naprej zabavali ansambel OPOJ, POSKOČNI MUZIKANTI, TOMAŽ BOŠKIN TRIO, TAPRAVI FALOTI, NARCIS, OGNJENI MUZIKANTI, BRKINCI in drugi. Vabilo velja tudi za vse harmonikarske orkestre in skupine… pridružite se nam in skupaj kaj zaigrajmo.

VABLJENI NA MEDNARODNO TEKMOVANJE RUTAR 2018!

STE ORGANIZATOR HARMONIKARSKEGA DOGODKA?
V kolikor želite, da obiskovalcem in uporabnikom spletne strani www.tekmovanja-harmonikarjev.si predstavimo tudi vaš dogodek nas preprosto kontaktirajte. Vse dogodke objavimo povsem brezplačno! Za simboličen znesek pa je na voljo tudi širše izpostavljanje dogodka s pasicami. Vabljeni!

BI ŽELELI SVOJ DOGODEK BOLJE IZPOSTAVITI?

Kaj prinaša izpostavljen oglas poleg brezplačne objave, ki je na voljo organizatorjem:

  • Objavo pasice na prvi strani s čimer dosežete direktno povezavo z objavo
  • Objave na družabnem omrežju facebook
  • Povabimo vašo ciljno skupino iz naše baze k udeležbi

Z nadaljno uporabo spletne strani, se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij..

Nastavitve piškotkov so nastavljene na "dovoli piškotke", s čimer vam omogočamo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete z uporabo spletne strani brez spremembe nastavitev vaših piškotkov oziroma s klikom na "Sprejmi" spodaj v pasici, potem se strinjate s tem.

Zapri