Vabljeni k ogledu prispevka Mednarodnega tekmovanja Avsenik, ki se je odviljalo konec januarja 2017:

harmonikarska_tekmovanja_png_1MEDNARODNO TEKMOVANJE AVSENIK 2017! V času med 28. in 29. januarjem 2017 se bo odvijalo že 11. Mednarodno harmonikarsko tekmovanje za nagrado Avsenik. V vasici, kjer sta se rodila legendarna brata Slavko in Vilko Avsenik bodo tako ponovno odmevali veseli zvoki harmonik. Posebnost in edinstvenost Avsenikovega mednarodnega tekmovanja je, da se le na tem tekmovanju harmonikarjev ocenjuje stil in tehnika igranja, ki je najbližji Avsenikovemu stilu. Tekmovalci se bodo zvrstili v disciplinah klavirske, kromatične in diatonične harmonike Discipline so razdeljene na starostne kategorije, tekmovalci pa se bodo predstavili po ustaljenem programu Avsenikovega tekmovanja – dvema tekmovalnima skladbama; eno obvezno iz razpisa in eno po lastni izbiri iz Avsenikovega repertoarja. Obvezno skladbo tekmovalci izvajajo ob spremljavi kitarista Luka Polenška in basista Roberta Marzela, oba člana Ansambla Zupan. Komisijo Avsenikovega mednarodnega tekmovanja 2017 sestavljajo Slavko Avsenik ml., Jože Burnik in Lorenz Pichler.

MEDNARODNO TEKMOVANJE AVSENIK 2017 BO V BEGUNJAH!

Glavni namen organizacije Avsenikovega tekmovanja je, da bi bili narodno zabavna glasba in harmonika enakovredni vsaki drugi glasbi in glasbilu, pa naj bo to v glasbenih šolah ali na tekmovanjih. Zasebni zavod glasbena šola Avsenik je edina, ki deluje pod zaščiteno blagovno znamko Avsenik in omogoča najbolj kakovostno glasbeno izobraževanje na področju glasbene zvrsti, ki sta jo utemeljila legendarna brata Slavko in Vilko Avsenik. Ravno zato je edinstvenost in posebnost tega tekmovanja, da se le na tem tekmovanju izvaja in ocenjuje stil in tehnika igranja na harmoniko, ki je najbližji Avsenikovemu stilu, načinu in originalni izvedbi. Število tekmovalcev je organizator, Glasbena šola Avsenik, omejil na 100 tekmovalnih nastopov, od tega 60 prijav na diatonični harmoniki, zato pohitite s prijavami.

Mednarodno tekmovanje Avsenik 2017 je torej pred vrati. Vabljeni harmonikarji s klavirsko, diatonično in kromatično harmoniko torej v Begunje 28. in 29. januarja 2017. Spletna stran: www.avsenik.com

VABLJENI NA MEDNARODNO TEKMOVANJE AVSENIK 2017 V BEGUNJE!

Ogled prispevka o mednarodnem tekmovanju Avsenik 2017, ki je za nami si lahko ogledate na povezavi:

STE ORGANIZATOR HARMONIKARSKEGA DOGODKA?
V kolikor želite, da obiskovalcem in uporabnikom spletne strani www.tekmovanja-harmonikarjev.si predstavimo tudi vaš dogodek nas preprosto kontaktirajte. Vse dogodke objavimo povsem brezplačno! Za simboličen znesek pa je na voljo tudi širše izpostavljanje dogodka s pasicami. Vabljeni!

Z nadaljno uporabo spletne strani, se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij..

Nastavitve piškotkov so nastavljene na "dovoli piškotke", s čimer vam omogočamo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete z uporabo spletne strani brez spremembe nastavitev vaših piškotkov oziroma s klikom na "Sprejmi" spodaj v pasici, potem se strinjate s tem.

Zapri