harmonikarska_tekmovanja_png_1Dragi prijatelji Avsenikove glasbe, vabljeni na literarni večer v muzeju Avsenik.

Ob predstavitvi knjižne diskografske novosti pod naslovom ZLATI ZVOKI, Katalog Avsenikove glasbe, vas vljudno vabimo na literarni večer, kjer bomo skupaj obudili spomine na glasbeno zapuščino in avtorski opus bratov Slavka in Vilka Avsenika. Literarni večer se bo odvijal v Begunjah, 8. septembra 2016 s pričetkom ob 17:00 uri v prenovljenem muzeju Avsenik.

Avsenikova glasba je izjemno veliko bogastvo, katerega pomena se morda včasih ne zavedamo v pravi meri. To bogastvo bo trajno, neminljivo, večno in bo preživelo še druge mode, trende in žanre, kot jih je sicer doslej. Avsenikove melodije so postale del našega vsakdana; so zvoki, ki nas, zdaj poskočno zdaj otožno, božajo že več kot šest desetletij in so, navsezadnje, del nas samih.

Naj se ob poslušanju Slavkovih melodij in ob branju te knjige, ki mu je posvečena, s spoštovanjem in hvaležnostjo spomnimo nanj. Za lažji potek večera vas vljudno prosimo, da se na naše vabilo odzovete in nam sporočite vašo cenjeno udeležbo. Glasbeni gostje: Kvintet učiteljev glasbene šole Avsenik

Elektronski naslov: galerija@avsenik.com
Galerija Avsenik – Hohner d.o.o.; Begunje 19, 4275 Begunje na Gorenjskem
T: +386 (0)4 5307 300;

Brigita Avsenik, kolektiv Založbe Avsenik ter Aleksi Jercog, avtor knjige.

 VABLJENI NA LITERARNI VEČER V MUZEJU AVSENIK!

STE ORGANIZATOR?
V kolikor si želite, da objavimo tudi vaš dogodek nas kontaktirajte!

Z nadaljno uporabo spletne strani, se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij..

Nastavitve piškotkov so nastavljene na "dovoli piškotke", s čimer vam omogočamo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete z uporabo spletne strani brez spremembe nastavitev vaših piškotkov oziroma s klikom na "Sprejmi" spodaj v pasici, potem se strinjate s tem.

Zapri