HARMONIKARSKO SREČANJE NA BLEDU 2018

Že šesto harmonikarsko srečanje na Bledu vabi vse harmonikarke in harmonikarje k udeležbi. V Lanskem letu je kar 533 harmonikarjev in harmonikark zaigralo Avsenikovo skladbo Otroček sredi jezera. Verjamemo, da jih bo letos še več, saj bodo to znamenito Avsenikovo skladbo zaigrali skupaj z ansamblom Saša Avsenika. V preteklih letih so organizatorji dogodka gradili zaupanje pri udeležencih s kvalitetno organizacijo, pri pokroviteljih pa s poštenim in profesionalnim delom. Rezultat navedenega je vedno več udeležencev in vedno več pokroviteljev, ki prispevajo v nagradni sklad svoje nagrade, za te pa na prireditvi z žrebanjem poiščemo srečne prejemnike.

KDO LAHKO SODELUJE

Sodelujete lahko s katerokoli vrsto harmonike. Srečanje harmonikaric in harmonikarjev ob Blejskem jezeru bo privabilo na Bled številne udeležence iz mnogih slovenskih občin kakor tudi iz tujine. Tudi letos si organizatorji želijo zbrati enako ali še številčnejšo udeležbo, zato že zbirajo prijave.

PRIJAVA IN PARKIRNI PROSTOR

Vsi pravočasno prijavljeni na harmonikarsko srečanje na Bledu 2018 bodo prejeli bon za malico in pijačo ter spominsko nalepko, sodelovali pa bodo tudi v žrebanju za bogate nagrade pokroviteljev srečanja harmonikarjev na Bledu. Nagradili bomo tudi najštevilčnejšo vnaprej prijavljeno organizirano skupino harmonikarjev, najmlajšega in najstarejšega udeleženca. Harmonikarji bodo lahko parkirali brezplačno na posebej označenih parkiriščih ter se do prizorišča brezplačno odpeljali s kombiji ali minibusi podjetja Bled Tours.

KJE SE DOBIMO

Dobimo se v Festivalni dvorani, kjer bo deloval informacijski pult. Na Jezerski promenadi, kjer bo potekala povorka harmonik, bo različna ponudba na stojnicah v okviru otvoritve blejske turistične sezone. Zaigrali bodo mnogi harmonikarski orkestri in klubi.

Dodatne informacije in prijave: www.harmonike-bled.si ali na 051-30-60-89. Dobrodošli na Bledu!

VABLJENI NA 6. HARMONIKARSKO SREČANJE NA BLEDU 2018!

STE ORGANIZATOR HARMONIKARSKEGA DOGODKA?
V kolikor želite, da obiskovalcem in uporabnikom spletne strani www.tekmovanja-harmonikarjev.si predstavimo tudi vaš dogodek nas preprosto kontaktirajte. Vse dogodke objavimo povsem brezplačno! Za simboličen znesek pa je na voljo tudi širše izpostavljanje dogodka s pasicami. Vabljeni!

BI ŽELELI SVOJ DOGODEK BOLJE IZPOSTAVITI?

Kaj prinaša izpostavljen oglas poleg brezplačne objave, ki je na voljo organizatorjem:

  • Objavo pasice na prvi strani s čimer dosežete direktno povezavo z objavo
  • Objave na družabnem omrežju facebook
  • Povabimo vašo ciljno skupino iz naše baze k udeležbi

Z nadaljno uporabo spletne strani, se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij..

Nastavitve piškotkov so nastavljene na "dovoli piškotke", s čimer vam omogočamo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete z uporabo spletne strani brez spremembe nastavitev vaših piškotkov oziroma s klikom na "Sprejmi" spodaj v pasici, potem se strinjate s tem.

Zapri