5. harmonikarsko srečanje na Bledu 2017 vabi vse harmonikarice in harmonikarje k udeležbi. Sodelujete lahko s katerokoli vrsto harmonike. Srečanje harmonikaric in harmonikarjev ob Blejskem jezeru bo ponovno privabilo na Bled številne udeležence iz mnogih slovenskih občin in iz tujine. Lansko leto se je srečanja harmonikarjev ob Blejskem jezeru udeležilo kar 509 harmonikarjev, ki so razporejeni ob obali Blejskega jezera naenkrat zaigrali Avsenikovo skladbo ”Otoček sredi jezera”. Tudi letos si organizatorji želijo enako ali še številčnejšo udeležbo, zato že zbirajo prijave.

PRAVOČASNO PRIJAVLJENI IN NAGRADE

Vsi prijavljeni na srečanje harmonikarjev in sicer do 15. maja bodo prejeli bon za malico in pijačo ter spominsko nalepko, sodelovali pa bodo tudi v žrebanju za bogate nagrade pokroviteljev srečanja harmonikarjev na Bledu: Harmonika Poličar, darilni bon za izdelavo lajbča gorenjske narodne noše po meri izžrebanca iz rok Marije Mojce Berce iz Selc, darilni bon čevljarstva Štajnar iz Škofljice za izdelavo škornjev za narodno nošo po meri izžrebanca, vikend paket na Bledu in številne druge bogate nagrade. Nagradili bodo tudi najštevilčnejšo vnaprej prijavljeno organizirano skupino harmonikarjev, najmlajšega in najstarejšega udeleženca.

Harmonikarji bodo lahko parkirali brezplačno na posebej označenih parkiriščih ter se do prizorišča brezplačno odpeljali s kombiji ali minibusi podjetja Bled Tours, ki bo po končani prireditvi ob vnaprejšnji prijavi poskrbelo za možnost obiska Soteske Vintgar ali Blejskega Gradu. Primorske harmonikarje, ki se bodo pripeljali z vlakom na železniško postajo Bled – Jezero, bo ob vnaprejšnji najavi čakal cestni turistični vlakec in jih brezplačno prepeljal do prizorišča na Jezerski promenadi. Prevozi bodo zagotovljeni tudi v obratni smeri.

KJE SE DOBIMO

Med 9. in 16. uro bo možno shraniti harmoniko ali kovček v Festivalni dvorani, kjer bo v tem času tudi informacijski pult. Na Jezerski promenadi, kjer bo potekala tudi povorka harmonik, bo različna ponudba na stojnicah v okviru otvoritve blejske turistične sezone. Zaigrali bodo mnogi harmonikarski orkestri in klubi. Med gosti bo tudi legendarna pevka Ansambla bratov Avsenik Jožica Svete z njenimi Primorci. Po zaključku uradnega dela bodo oder prevzeli Veseli Begunjčani. Program bosta moderirala Majči Bobnar in Niko Rakovec.

Dodatne informacije in prijave: www.harmonike-bled.si ali na 051-30-60-89. Dobrodošli na Bledu!

VABLJENI NA 5. HARMONIKARSKO SREČANJE NA BLEDU 2017!

STE ORGANIZATOR HARMONIKARSKEGA DOGODKA?
V kolikor želite, da obiskovalcem in uporabnikom spletne strani www.tekmovanja-harmonikarjev.si predstavimo tudi vaš dogodek nas preprosto kontaktirajte. Vse dogodke objavimo povsem brezplačno! Za simboličen znesek pa je na voljo tudi širše izpostavljanje dogodka s pasicami. Vabljeni!

BI ŽELELI SVOJ DOGODEK BOLJE IZPOSTAVITI?

Kaj prinaša izpostavljen oglas poleg brezplačne objave, ki je na voljo organizatorjem:

  • Objavo pasice na prvi strani s čimer dosežete direktno povezavo z objavo
  • Objave na družabnem omrežju facebook
  • Povabimo vašo ciljno skupino iz naše baze k udeležbi

Z nadaljno uporabo spletne strani, se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij..

Nastavitve piškotkov so nastavljene na "dovoli piškotke", s čimer vam omogočamo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete z uporabo spletne strani brez spremembe nastavitev vaših piškotkov oziroma s klikom na "Sprejmi" spodaj v pasici, potem se strinjate s tem.

Zapri