harmonikarska_tekmovanja_png_119. DRŽAVNO PRVENSTVO HARMONIKARK 2016 in 3. DRŽAVNO PRVENSTVO HARMONIKARJEV PEVCEV

Državno prvenstvo harmonikark 2016 v igranju na diatonično harmoniko za dekleta bo v soboto, 3. septembra že 19. zapovrstjo. Tekmovanje si je ustvarilo že izredno velik ugled doma in v svetu. Tekmovanje poteka v eni kategoriji. Pričakujemo Vaše sodelovanje. Na tekmovanje povabite dekleta za katera veste da igra  diatonično harmoniko, če jo poznate ji posredujte prijavnico, katera mora biti vrnjena na naslov do 1. avgusta. 2016. Program vsebuje 2 skladbi kateri si tekmovalka izbira po lastnem izboru vendar mora vsebovati obvezno ljudsko ali venček ljudskih z oznako avtorja priredbe.

3. DRŽAVNO PRVENSTVO HARMONIKARJEV PEVCEV

Že tretjič organiziramo tudi državno prvenstvo pevcev, ki se spremljajo z diatonično harmoniko. To tekmovanje bo v treh kategorijah skupaj za ženske in moške. Vsak tekmovalec oziroma tekmovalka bo moral zapeti po dve skladbi – narodno in narodno-zabavno.

Harmonikarke in harmonikarji se bodo pomerili tudi za pokal Vitala Ahačiča, znanega slovenskega glasbenika. Pokal bo prejela tekmovalka ali tekmovalec, ki bo po mnenju strokovne žirije in obiskovalcev prejel najvišjo oceno. Tekmovalke se lahko prijavijo za obe tekmovanji, tekmovalci pa samo za tekmovanje pevcev harmonikarjev.
Sobota, 3. september bo praznik diatonične harmonike v Velikem trnu.

Izpolnjeno prijavnico harmonikarji pošljejo na boom@siol.net ali na naslov: TA BooM Krško, Hočevarjev trg 3, 8271 Krško Cena: 7

VABLJENA VSA DEKLETA NA DRŽAVNO PRVENSTVO HARMONIKARK 2016!

STE ORGANIZATOR?
V kolikor si želite, da objavimo tudi vaš dogodek nas kontaktirajte!

Z nadaljno uporabo spletne strani, se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij..

Nastavitve piškotkov so nastavljene na "dovoli piškotke", s čimer vam omogočamo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete z uporabo spletne strani brez spremembe nastavitev vaših piškotkov oziroma s klikom na "Sprejmi" spodaj v pasici, potem se strinjate s tem.

Zapri