ACCORDION GAMES KVALIFIKACIJE 2018

SPOŠTOVANI TEKMOVALCI, TEKMOVALKE!

Zahvaljujemo se vsem, ki ste se odločili, da boste sodelovali na kvalifikacijah za Harmonikarske igre 2018. Vsi tekmovalci, ki sodelujete na kvalifikacijah v Sloveniji boste po zaključenih prijavah (21.04.2018) obveščeni na elektronski naslov o točnem terminu svojega nastopa na kvalifikacijah. Tekmovalci z diatonično, klavirsko in kromatično harmoniko boste nastopili na kvalifikacijah v nedeljo dne 29. aprila 2018 v Grosuplju v dvorani glasbene šole, na Adamičevi 42 (v istem objektu se nahaja trgovina Eurospin).

Harmonikarji s preostalimi vrstami harmonik se boste kvalifikacij lahko udeležili v soboto dne 28. aprila 2018 v Novem mestu na Seidlovi cesti 29, torej na sedežu zavoda AO. Ravno tako bodo na voljo prostori za ogrevanje.

Kvalifikacije niso odprte za javnost zatorej naj mladoletnega tekmovalca spremljajo starši oziroma skrbniki, prisotni pa so lahko še mentorji in učitelji. Priporočamo, da se zglasite najmanj 45 minut pred pričetkom svojega nastopa. Vsak tekmovalec/ka bo imel na voljo 20 minut za ogrevanje in na voljo do 5 minut kvalifikacijskega programa. Razglasitev rezultata in podelitev certifikata o uspešnosti je takojšnja.

SE ŠE NISTE PRIJAVILI?

Vsi, ki se še niste prijavili imate čas do 20. aprila 2018. Prijavite se lahko hitro in enostavno. V kolikor ste prijavo oddali, a niste prejeli odgovora prosimo, da nas o tem obvestite. Na spletni strani so namreč potekala mnoga dela in je prišlo tudi do težav s pošiljanjem sporočili. Za morebitne nastale težave se vam opravičujemo in prosimo za razumevanje.

1. RAZPIS KVALIFIKACIJ ZA HARMONIKARSKE IGRE

Kvalifikacije za Harmonikarske igre 2018 se bodo v Sloveniji odvijale dne 28. in 29. aprila na več lokacijah. Na kvalifikacije se lahko prijavijo harmonikarji/ke vseh starosti in narodnosti in lahko sodelujejo v različnih disciplinah. Vsi uspešno kvalificirani tekmovalci prejmejo certifikat, ki omogoča prijavo na ACCORDION GAMES 2018 (HARMONIKARSKE IGRE).

3. PRAVILNIK KVALIFIKACIJ

 • Harmonikar/ka se na kvalifikacije prijavi s prijavnico, ki jo pošlje po elektronski pošti na naslov: info@accordion-games.com ali se prijavi prek ONLINE prijavnice, ki se nahaja na uradni spletni strani v zavihku »Prijavnice«.

 • Prijave potekajo do 20. aprila 2018.

 • Prijava na kvalifikacije znaša 10 € in se nakaže do 20. aprila 2018.

 • Tekmovalec/ka ima na voljo do 5 minut kvalifikacijskega programa po lastnem izboru.

 • Tekmovanje bo potekalo po predhodnem urniku.

 • Prihod na kvalifikacije je priporočljiv 1 uro pred nastopom.

 • Rezultat je takojšen, da tekmovalcu ne vzamejo kvalifikacije celotnega dne.
 • Tekmovalci, ki uspešno prestanejo kvalifikacije se na Harmonikarske igre prijavijo do 20. junija 2018.

2. DISCIPLINE KVALIFIKACIJ

 • kromatična harmonika in bayan,

 • klavirska harmonika,

 • diatonična harmonika,

 • ustna harmonika in melodika,

 • concertinas.

5. KOTIZACIJA ZA KVALIFIKACIJE

Višina kotizacije za kvalifikacije znaša 10 €.

Podatki za nakazilo prijavnine:
Zavod AO, Seidlova cesta 29, SI-8000 Novo mesto, Slovenija
IBAN: SI56 6100 0001 1880 228 (DELAVSKA HRANILNICA d. d. LJUBLJANA)
SWIFT/BIC KODA: HDELSI22

KAJ NOVEGA PRINAŠAJO HARMONIKARSKE IGRE!

Harmonikarske igre, ki potekajo vsaki dve leti so med mnogimi novostmi, ki prvenstvo unikatno in prestižno označujejo uvedle tudi dvojni nagradni sklad. Vsi udeleženi tekmovalci solisti, ki so tudi člani Harmonikarskih iger so avtomatično upravičeni do prejemanja nagrad iz obeh nagradnih skladov ob doseganju normativov in meril, ki jih bo določal pravilnik. ACCORDION GAMES TOURNAMENT, ki bo naznanjal čas olimpijade, kar pomeni obdobje štirih let poteka harmonikarskih iger bo sprostil dodaten drugi nagradni sklad. Vsako 4 leto bodo torej harmonikarske igre ob visokem rednem nagradnem skladu sprostile še velik dodaten denarni sklad ter to obdobje zaključile z še posebej prestižnim nagradnim skladom harmonikarskih iger. V dodatnem skladu za denarne nagrade je že zagotovljenih najmanj 20.000,00 €. Vse podrobne informacije bodo objavljene na uradni spletni strani www.accordion-games.com. Drage tekmovalke, tekmovalci! Ne čakajte, prijavite se na kvalifikacije in bodite del najlepših harmonikarskih zgodb, ki jih bodo spletle harmonikarske igre. Vabljeni!

VABLJENI NA ACCORDION GAMES KVALIFIKACIJE 2018!

STE ORGANIZATOR HARMONIKARSKEGA DOGODKA?
V kolikor želite, da obiskovalcem in uporabnikom spletne strani www.tekmovanja-harmonikarjev.si predstavimo tudi vaš dogodek nas preprosto kontaktirajte. Vse dogodke objavimo povsem brezplačno! Za simboličen znesek pa je na voljo tudi širše izpostavljanje dogodka s pasicami. Vabljeni!

BI ŽELELI SVOJ DOGODEK BOLJE IZPOSTAVITI?

Kaj prinaša izpostavljen oglas poleg brezplačne objave, ki je na voljo organizatorjem:

 • Objavo pasice na prvi strani s čimer dosežete direktno povezavo z objavo
 • Objave na družabnem omrežju facebook
 • Povabimo vašo ciljno skupino iz naše baze k udeležbi

Z nadaljno uporabo spletne strani, se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij..

Nastavitve piškotkov so nastavljene na "dovoli piškotke", s čimer vam omogočamo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete z uporabo spletne strani brez spremembe nastavitev vaših piškotkov oziroma s klikom na "Sprejmi" spodaj v pasici, potem se strinjate s tem.

Zapri